Even voorstellen

Het middelpunt

Bij uw (zakelijke) reizen gaat het u misschien om de snelste route, de ander om de meest comfortabele luchtvaartmaatschappij en uiteraard bij iedereen om de voordeligste tarieven. U verwacht van uw reisbureau dat zij u deze zorg uit handen neemt.

De essentie van een zakelijk reisbureau is om snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen in de luchtvaart en het onderhouden van persoonlijk contact met haar relaties en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen. Voor een efficiënte planning en de volledige begeleiding van uw zakenreizen is Wereldlijn Tickets uw ideale partner.

Wereldlijn Tickets is sinds 2002 gevestigd in een modern kantoorpand in Almelo en is lid van Wereldlijn Holding bv, waartoe ook een toeristisch reisbureau behoort. Wereldlijn Tickets is dankzij haar connecties in de (reis)wereld uw zakenreisspecialist in Nederland.   


Actief met u meedenken

Ons sterkste punt is dat wij actief meedenken over uw reisgedrag. Op basis hiervan zoeken wij samen met u naar de beste combinatie van vliegmaatschappij, route en prijs.

Flexibel denken en meedenken zijn aan ons wel toevertrouwd, ook ten aanzien van wijzigingen / annuleringen tijdens uw reis.


Internationale inkoopmogelijkheden

Wij beperken ons niet tot de Nederlandse (luchtvaart)mogelijkheden. Voor de zoektocht naar de beste tarieven maken wij gebruik van diverse partners in onder andere België en Duitsland. Het plannen van zakenreizen is een tijdrovende zaak vooral als uw reis uit meerdere bestemmingen bestaat. De ingewikkelde tariefsconstructies die u juist veel besparing kunnen opleveren, zijn vaak niet inzichtelijk voor u of uw medewerkers. Om toch voor u de "lowest practical airfare" te realiseren is onze specifieke kennis van vliegtarieven en combinatiemogelijkheden samen met onze creatieve internationale inkoop de uitkomst.


Optimale dienstverlening

Ons uitgebreide servicepakket bestaat eveneens uit de volgende diensten.

  • groepsreizen:

Indien u met meerdere personen tegelijk reist is het vaak goedkoper om een groepstarief te gebruiken of zelfs een eigen vliegtuig te huren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

  • Wereldlijn hoteldesk:

Wij zorgen voor alle hotelreserveringen tegen de gunstigste prijzen via diverse partners en internationale ketens.

  • autohuur:

Over de gehele wereld, in alle steden, op elke luchthaven zorgen wij ervoor dat tegen prima tarieven een auto voor u klaarstaat. Wij werken met alle gerenomeerde verhuurmaatschappijen.

  • aanvullende reisdiensten:

Het verzorgen van valet parking service, treintickets, overtochten en toegangskaarten voor diverse evenementen.

  • onze 24 uurs service:

Door onze visie op zakenreizen weten we dat calamiteiten voor kunnen komen. In dat geval staan wij dag en nacht voor u klaar; extra zekerheid voor u als wereldreiziger.

  • visumdienst:

Waar nodig verzorgen wij uw visa. Wij zijn op de hoogte van de noodzakelijke formaliteiten voor de zakenreiziger.

  • verzekeringen:

Uiteraard kunnen wij alle reisverzekeringen voor u verzorgen.


Creatief in incentives

Wereldlijn is werkelijk uniek in het organiseren van originele incentives en het regelen van bijvoorbeeld al uw theater- of sportreizen naar alle grote internationale evenementen. Of het nu gaat over een groepsreis van tien, honderd of duizend personen; wij weten de weg.

Onze partner EMboost werkt graag met u en ons samen.


Kortom

Met ons komt u er altijd;

Ervaar het zelf.