Erkenning

 

IATA

"Wereldlijn Tickets bv" is een IATA erkend zakenreisbureau.


Dat houdt in dat onze reisadviseurs na een gedegen "International Air Transport Association" opleiding hun licentie hebben gekregen. Hierdoor hebben zij een uitstekend inzicht in de vliegmarkt en het ingewikkelde tarievensysteem, waardoor zij

prima in staat zijn uw reis perfect te plannen.

 

ANVR

Mensen reizen al vele eeuwen over de aardbol, voor hun plezier of voor het doen van zaken, zowel individueel als in groepsverband. Geen wonder dat vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw een ontwikkeling op gang kwam vanuit de

 

ondernemingen in de reisbranche zich te willen verenigen om zo de gezamenlijke belangen te behartigen. De ANVR is dan ook een brancheorganisatie en geen consumentenorganisatie.


Doelstelling ANVR

(Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen)
'Het bundelen van krachten van de aangesloten leden ten einde de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, zodat de ANVR als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche'.

Wilt u meer weten over de ANVR?

Klik dan hier.

Vervoersvoorwaarden vindt u hier.

 

AMADEUS

Amadeus is een wereldomvattend informatienetwerk van alle mogelijke vliegbestemmingen en dienstregelingen. Hierin zijn vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen, duizenden hotels en de belangrijkste

autoverhuurorganisaties opgenomen.

"Wereldlijn Tickets bv" heeft rechtstreeks toegang tot deze, voortdurend bijgewerkte, database waarin alle beschikbare vliegtuigstoelen, tarieven en voorwaarden staan opgeslagen. Reserveringen worden direct uitgevoerd en het ticket wordt op datzelfde moment  voor u geprint. Desgewenst regelen we tegelijkertijd uw hotel, huurauto en uw visum.

 


SGR

SGR, uw reisgeld veilig zonder extra kosten

Een prettige gedachte. Want het zal u maar gebeuren dat uw reisorganisatie in financiële problemen komt, terwijl u net in vakantiestemming bent.

Stichting Garantiefonds Reisgelden staat dan garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld. En bent u al op uw vakantiebestemming, dan zorgt SGR ervoor dat uw terugreis niet in gevaar komt.

De SGR garantie geldt echter niet voor vliegtickets per lijndienst en voor autohuur tenzij deze prestaties integraal onderdeel van een pakketreis uitmaken.

“Stichting Garantiefonds Reisgelden" Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.