Wereldlijn reisverzekeringen


Informatie en verzekering afsluiten

Wereldlijn laat u niet graag onverzekerd op reis gaan. Daarom werken wij nauw samen met de meest gespecialiseerde verzekeringsmaatchappij in de reisbranche.


Europeesche Verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico's die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen. Zowel reis- als recreatieverzekeringen voor bijvoorbeeld boten, caravans en motoren of een dagje uit in Nederland behoren tot het productenpakket. En vanzelfsprekend een uitgebreid pakket diensten voor de zakelijke reiziger. Vele verzekeringen van de Europeesche omvatten hulpverleningsdekking door alarmcentrale SOS International. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening. Door samenwerking van de Europeesche met Euro-Centers is er in vele landen ook hulp ter plekke.

Een geruststellende gedachte voor u.
U kunt nu met behulp van de Wereldlijn Selfservice alle informatie opvragen en direct online een verzekering afsluiten.

  • Informatielinks
  • Business Travel Insurance
  • Aflopende reisverzekering
  • Aflopende annuleringsverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
  • Doorlopende annuleringsverzekering

Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden en afsluiten van de juiste verzekering. Voor een goed advies en vrijblijvende offerte kunt ons natuurlijk ook bellen, +31(0)546 449020, een e-mail sturen of het aanvraagformulier invullen.

Neem geen risico! Ga goed verzekerd op reis.