Wereldlijn Autohuur

Wij zorgen er graag voor dat uw huurauto startklaar staat op de plaats van uw bestemming. Wij werken samen met vrijwel alle gerenommeerde verhuurmaatschappijen.

Bel 0546 449020 of u vult het e-mailformulier in. Dan regelen wij alles voor u.

Wilt u liever zelf reserveren?

100% all-inclusive Sunny Cars biedt "echte "all-inclusive" prijzen zonder "kleine lettertjes". Op deze wijze voorkomt u onduidelijkheden ter plaatse en het additioneel betalen van extra kosten. Behalve lokale belastingen en de verzekeringen zijn diverse extra's in de huursom inbegrepen. Alle voorwaarden en extra informatie zijn bij iedere bestemming duidelijk en overzichtelijk vermeld.

100% zekerheid Sunny Cars biedt viervoudige zekerheid door uitgebreide verzekeringen. Behalve de Wettelijke (Burgerlijke) Aansprakelijkheidsverzekering, de C.D.W. verzekering (schade aan de huurauto) en de T.P. verzekering (diefstal) is bovendien de unieke Extra W.A. / Extra B.A. verzekering van 3 miljoen D-Mark in de huursom opgenomen op alle bestemmingen waar de hoogte van de dekking niet voldoende of optimaal is. Bijvoorbeeld de U.S.A., Zuid Afrika, Israël, Malta, Turkije en Griekenland!

Klik op de afbeelding om te reserveren: