Evenementen & Incentives

EMboost

Eventmarketing is onze specialiteit. Het Wereldlijn team en onze partner EMboost zijn door de wol geverfd in zowel de eventbranche en het MARCOM vak. Daardoor beginnen we altijd bij het juiste begin: namelijk uw doelstellingen op het gebied van marketing, communicatie en sales. Vanuit dat vertrekpunt passen we events al dan niet in als onderdeel van een geïntegreerde strategie.

In onze Eventmarketing aanpak bundelen we onze krachten om onze opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sales en marketing. Altijd vanuit een grondige analyse van de huidige en de gewenste situatie. De ultieme combinatie van strategie, effectieve communicatie en beleving: een garantie voor topresultaten!
Met volledig verzorgde arrangementen naar (top)evenementen in binnen- en buitenland voorzien wij in nauwe samenwerking met EMboost in de behoeften van organisaties die (pro)actief relatiemarketing bedrijven.

 

Arrangementen naar evenementen

Onze business arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld volgens een succesvolle en bewezen relatiemarketing formule. Met name onze binnenlandse evenementen worden gecompleteerd met een receptie, een uitgeserveerd meer-gangen diner op een toepasselijke locatie, een gastspreker en hostessbegeleiding zodat u en uw relaties elke keer weer een unieke ervaring hebben. Het is ons streven dat u te allen tijde in de gelegenheid bent om uw aandacht te schenken aan zaken die uw aandacht verdienen te weten uw relaties. Voor de buitenlandse top-evenementen zoals bijv. de Grand-Prix van Monaco en een opera van Pavarotti in Londen worden uiteraard ook de vluchten, gepaste accommodatie en locale transfers voor u verzorgd.


U kunt voor vele evenementen of incentives op maat bij ons terecht.

Bel +31(0)546 449020 direct of reageer per e-mail.


Relatiemarketing

Relatiemarketing is een manier om u te onderscheiden van de concurrentie. Het is evenwel de manier om aan relaties blijk van waardering te tonen. In hoeverre waardeert u uw relaties? Hoeveel is het u waard te voorkomen dat de top 3 klanten de omzet bij de concurrent neerlegt? Wanneer heeft uw bedrijf haar strategische leveranciers voor het laatst op een persoonlijke manier in het zonnetje gezet? Piekert u er ook over hoe u uw prospects het beslissende zetje in de goede richting kunt geven?

U kunt schitteren door met ons in zee te gaan. Ons vaste team van medewerkers in binnen- en buitenland staat letterlijk 24 uur, op elke dag van de week, voor u klaar.